:: Korruptivity Lap :: 2009 december. :: 2. kiadás ::

 
 
 

A weboldal használata, annak feltételei :

Kedves ide látogató!

Kérjük, figyelmesen olvassa el az itt leírtakat, mivel ezek általános érvényűek az egész oldalra tekintve.

Azáltal, hogy megnyitja a www.korruptivity.hu weboldalon elérhető weblapokat vagy letölt róla valamilyen tartalmat, ön beleegyezik az itt leírtakba.

Amennyiben mégsem fogadja el az itt leírtakat, kérjük, ne látogassa weboldalainkat.

A Korruptivity megalkotói és együttműködő partnereik (továbbiakban: csapata) minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy az ezeken a weboldalakon megjelenő információk pontosak és megbízhatóak legyenek. A előbbiek ellenére azonban Korruptivity csapata semmilyen garanciát nem vállal a weblapokon keresztül elérhető információkért, és fenntartják a jogot, hogy bármikor kijavítsák, vagy eltávolítsák az elérhető tartalom egy részét, vagy akár egészét, előzetes bejelentés nélkül.

A Korruptivity csapata nem vonható felelősségre semmilyen pontatlanságért, vagy az információ teljeségének hiányáért.

Az weboldalon keresztül elérhető lehetőségekre mindentől függetlenül vonatkoznak az alábbi speciális feltételek :

A korruptivity.hu weboldalon szereplő információk alapján meghozott döntésekért azok vállalnak minden kockázatot, akik az adott döntésüket meghozták.

A Korruptivity csapata nem vonható felelősségre a weboldal használatából, vagy hibás értelmezéséből adódó károkért.

A Korruptivity csapata nem tartozik kártérítéssel az internet használatával járó kockázatokért illetve rosszindulatú manipulációból vagy a szükséges ismeretek hiányából eredő illetve technikai jellegű problémákért.

A Korruptivity csapata nem vállal közösséget semmilyen más gazdasági, politikai, vallási, kisebbségi vagy más ideológiai alapon szerveződött csoporttal, illetve az ilyesmikkel kapcsolatos eszmecseréket mérsékelt toleranciával szemlélik. Mindazonáltal a csoport egyes tagjai rendelkezhetnek saját, másokétól eltérő vagy másokéhoz hasonló véleménnyel, bármilyen témában, de nem kötelesek eltűrni, hogy bárki bármit is belemagyarázzon ezekbe.

A weboldal jellegéből fakadóan, a felhasználók megoszthatják nézeteiket. Ezt minden esetben magánemberként teszik, figyelembe véve a hatályos jogszabályokat, és magukra vállalva a következményeket, ezzel függetlenítve magukat a Korruptivity csapatától.

A Korruptivityvel kapcsolatosan felmerülő bármilyen jellegű párhuzam az aktuális közéleti eseményekkel illetve bármiféle feltételezett utalás valós közéleti szereplőkre csak a véletlen műve vagy a résztvevők fantáziájának a játéka lehet, és mint ilyenekért a Korruptivity csapata semmilyen felelősséget nem vállal.

Adatkezelési nyilatkozat :

 A Korruptivity csapata betart minden a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályt, valamint kijelenti, hogy a weboldal működtetése során illetve a megrendelések teljesítésével kapcsolatban birtokába kerülő személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja ki, illetve ha már nem szükséges, nem is tárolja tovább.

A weboldal bármely felhasználója, aki publikusnak szánt információt szolgáltat a korruptivity.hu weboldalnak, elfogadja, hogy a Korruptivity csapatának korlátozás nélküli joga van ezeket a továbbiakban kezelni, vagy eltávolítani.

A korruptivity.hu weboldalra a felhasználók által elküldött információkért, az írások tartalmáért, a felhasználók kijelentéseiért illetve saját véleményük megfogalmazásáért azaz a mások által létrehozott tartalmakért, a Korruptivity csapata semmilyen felelősséget nem vállal , továbbá fenntartja a jogot, hogy az oda nem illő, illetve törvénybe ütköző tartalmakat átszerkessze vagy letörölje.

Copyright:

A korruptivity.hu weboldal illetve annak tartalma(kép, szöveg, hang, minden) és egyben felépítése is a szerzői jog védelme alatt áll, esetenként a törvény által bejegyzett védjegy. Ezen tartalmak bármilyen jellegű felhasználása, ami túlmutat a magán jellegű használaton, csak és kizárólag a Korruptivity csapatának írásos beleegyezésével lehetséges.