:: Korruptivity Lap :: 2009 december. :: 2. kiadás ::

 
 
 

Heti tájékoztató rovatunk:

Ápr. 1. -től!


Mit jelentenek ezek a figyelmeztetések?!
hyperaktuális témák

 


Rövid híreink:


Politikai

Országos népszavazás kezdeményezést írt ki a szebbik párt arra vonatkozóan, hogy jövőre milyen ideológiát kövessenek ha még nagyobb támogatói bázist szeretnének megnyerni.

A kérdésre adható válasz nem eldöntendő, hanem kifejtendő...


Gazdasági

Hamarosan bevezetésre kerülhet a végletekig leegyszerűsített számlázó rendszer, ami még jót is tehet, hiszen könnyebb lesz hivatalosan csalni, mint a minden létező előírásnak megfelelő bizonylatot készíteni.


Szakmai

Készülőben az új univerzális OKJ-s képzéscsomag, amit minden kamara és céh egységes közös nevezőre helyezkedve, közepesen szánalmasnak tart.


Jogi

Nem segített a 123. módosítás sem a jogszabály értelmezésében, ezért továbbra is vagy nem, megindokolható, kivéve ha minősített, de akkor sem minden esetben.


Alvilági

Új kiskaput jelentett be az adócsalók nem hivatalos országos fóruma.


Média

Mostantól törvényi előírás szabályozza, hogy milyen hírértékkel rendelkező és mennyire hihető híreket sugározhat a közszolgálati televízió főműsor időben.


A nemzeti és közi helyzet fokozható...

 

Legutolsó komment:

error van: Table 'korruptivity.weblog' doesn't exist

A mai napon nép-nemzeti-civil érdekű munka és pihenőnap van.
Minden nevű olvasónknak vidám napot kívánunk.
A héten az időjárásnak megfelelő hőmérséklet és csapadék várható.


Éljen Április Elseje!

Ápr. 1-én 14 órától, a Bem moziban fergeteges Korruptivity-party

A bolondok napja alkalmából és azért, mert most a legaktuálisabb, a KORRUPTIVITY csapata kiadja a játék rafinált "táblás" verzióját. Ennek örömére egésznapos őrületet tartunk a Bem moziban. A megjelenőket jelmezben is várjuk öltözhetnek pl: politikusnak, közéleti személynek, vagy a korruptivity világából bármelyik karakternek! A legjobbakat megajándékozzuk a KORRUPTIVITY játékkal.....aki kalóz vagy tündér jelmezben jön, azt is elfogadjuk.

*14:00-tól* *Játékbarlang:*

*18:00-tól Kiállítás megnyitó: Tanai-Toguro Gyula* "Bolond királyság"

*20:00-tól *Valódi politikai kabaré !!!!

*22:00-tól Zene !!!*  *LUCKY 23*

*Vegyétek komolyan !!! Gyertek el és hozzatok még egy-két-pár embert !!!*


Burzsuá - Polgár - Proletár összefogás

Állami - Céges - Lakossági - Betyár érdekből nem csak a Szélsőséges - Kisebbségi - Huligán - Rasszista gyűlölő csoportok, Ingyenes - Kedvezményes - Olcsó - Akciós - Minőségi kezdeményezése.

A történelmi váltásra felkészült a társadalom hiszen már régóta várja a változást. Viszont minden társadalmi változás egyben az ország berendezkedésének megváltoztatását is maga után vonja. Ebből következik, mint azt bizonyára mindannyian tudjuk, hogy nincs változás a változtatás nélkül. Ha megváltozik a nézőpont, megváltozik a nézet, amit látunk. Ha ez megtörténik, akkor nem marad olyan mint amilyen volt.


Megjelent a Korruptivity Kártyajáték

Egy elképzelt társadalomban a játékos feladata, hogy minden rendelkezésre álló eszközt felhasználva nagy ügyleteket vigyen véghez.
Ebben kitalált közéletben, csak a játékosokon múlik, hogy oda vezessen egy történet, ahová való… :)

A Korruptivity egy könnyen elsajátítható stratégiai és taktikai társasjáték.

A játékban a résztvevők egy mozgalmas, kitalált közélet történeteit elevenítik meg, miközben ügymeneteket alakítanak ki a kijátszott lapokból.
A fordulók során a játékosok egyre több hatalomra próbálnak szert tenni, a megfelelő mértékű korrupciót és népszerűséget kínosan szem előtt tartva.
A sikeres vagy bedőlt ügyletekké összefűzött "hírmorzsákat" hangosan felolvasva még szórakoztatóbbá válik a játék menete.

A készlet több mint 200 különböző, vicces grafikával és szöveggel rendelkező kártyalapot tartalmaz.

A Korruptivity több játék variáció kipróbálására is lehetőséget ad, a könnyed kikapcsolódástól, a komoly taktikai kihívásokig.

A lapok számtalan lehetséges kombinációjának köszönhetően, minden lejátszott forduló egyszeri és megismételhetetlen.
tovább a játékismertetőhöz...

Ha úgy tetszik a lapok egy újság cikk vázlatpontjai, amikből végül összeáll, hogyan alakult egy adott ügylet története és hogy mi mindent hoztak vele kapcsolatba...
Ha jól alakulnak a dolgok, egy-egy ügylet megvalósulhat, de ha sokan tesznek keresztbe, márpedig lesznek ilyenek, bizony bedől az amit már nem lehet szépíteni!
tovább a cikkekhez...

Alakítson ki egy új, saját közéletet!
Ebben a társasjátékban "sütögetheti a saját pecsenyéjét", összefoghat vagy keresztbe tehet, ha éppen úgy tartja kedve!


Korrupció,  Népszerűség és a Hatalom keveredése

Mintaparlamenti - Országnagy - Parasztokrácia

Kisbefejő  János az Ürügyminisztérium frissen kinevezett vezetője, aki a botrányos körülmények között leváltott  Arczátlan Kálmánné Pofánka Antónia helyett lett kinevezve a sokat vitatott csúcsminisztérium élére, nem sokkal hivatalba lépése után, a belső vizsgálatok lezárulta előtt nyolc hónapos fizetett betegszabadságra utazott Srí Lankára.  
Itt két kivizsgálás között meglátogatja a kiskorú prostituáltak intézményét, ahol szakmai bemutatón is részt vesz. Majd, ha egészségi állapota engedi, megnéz egy orvvadász akadémiát és beletekint a gorillamancs hamutartóvá alakításának rejtelmeibe is. Ez azért fontos országunk számára, mert jövőre a badacsonyi tájvédelmi körzetben kialakítandó kínai hamutartó és fegyvergyárat Srí lankai bennszülöttekkel üzemeltetnék , akiket a munkaerő piacról Habzsolka  Vilmos off-offshore HR cégén keresztül kölcsönözne a magyar állam.  
Habzsolka, mint autóvillamossági szakember nagy tapasztalatokkal rendelkezik a munkaerő-közvetítésről, pláne miután három hónapig volt vezetője a MAHART tengeri vitorlázási sportszakosztályának, ahová sógora, Kisbefejő János nevezte ki a szakosztály létrehozása után. Habzsolka előtte soha nem dolgozott egészségi állapota miatt, viszont aktív és lelkes párttag volt ezen nehéz időszak alatt, így mint nagykorú eltartott szerepelt az A-pech nyilvántartásokban édesanyja vezérigazgatósága alatt.  
A Pofánka ügy rendeződni látszik, mert a volt minisztériumi vezető eltekint a teljes minisztériumi épület lakás céljára való használatától és a továbbiakban nem tekinti a minisztériumi dolgozókat saját droidjainak hanem visszaengedi őket a magyar nép szolgálatába.

Reméljük az új és felkészült vezetés mielőbb beköltözhet a Ü.M. épületébe és nem kell továbbra is bérelni a teljes Linterhoff Strassét Monacóban számukra.  
Ezeknek a bonyodalmaknak tükrében érthető, hogy Kisbefejő miért tölti betegszabadságát. Ne feledjük, vezetőinknek fontos a nyugodt élet és környezet, hogy kicsiny országunkat továbbra is ilyen sikeresen kormányozzák. 

A Nemzeti Ürügyminisztérium sajtószóvivője: 
           Dr. Prof. Nyelvnagyos Antallné Habzsolka Irén Dr.

[x] Fizetett politikai arcátlanság!